Oddset, en populär spelform sedan 1986

 

Oddset fick sin debut under år 1986 och fortsatte att växa till en av de mest populära spelformerna i Sverige. Man kan spela Oddset via flera olika spelombud som finns tillgängliga, men en av de mest använda är Svenskaspel.se.

I spelet Oddset slår man som spelare vad om olika händelser som är idrottsrelaterat. Oddset erbjuder en flera val såsom fotbollsmatcher, golf, handboll, innebandy, ishockey, tennis, snooker, fotboll och bandy. Oddset har flera varianter av spel som man kan välja mellan jämfört med andra som t.ex. Måltipset och Stryktipset, som bara erbjuder fotbollsmatcher.

Bland de varianter av spel hos Oddset som finns tillgängligt för en spelare, finns t.ex. följande sex underhållande spel att ta del utav: Oddset Powerplay, Oddset Bomben, Oddset Live, Oddset Matchen, Oddset Mixen och Oddset Lången.

Oddset Powerplay – Erbjuder sina spelare att slå vad om just hockeyrelaterade händelser.

Oddset Matchen – Detta spel går ut på att spelaren ska försöka tippa vad slutresultatet kommer att vara för en match.

Oddset Bomben – Lik Oddset Matchen kräver Oddset Bomben att man försöker tippa vad det rätta slutresultatet kommer att vara för 2 till 4 matcher som är utvalda av Svenska Spel.

Oddset Live – Erbjuder sina spelare att spela Livebetting.

Oddset Mixen – Detta spel går ut på att man som spelare ska försöka tippa vad flera olika saker kommer att vara i en och samma match. Man ska bland annat tippa om Halvtid/Fulltid, 1X2, Handicap, Över/Under, Sista Målskytt och Förutsägelsen.

Oddset Lången – Är den mest uppskattade formen av Oddset. När man spelar Oddset Lången satsar man på den som man tror kommer att vinna. Det handlar om hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.

För de som älskar att spela, finns bland annat Oddset tillgängligt online och erbjuds av Svenska Spel som är statlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *