Måltipset, spelet som ger stora vinster

 

Hos Svenska Spel finns en spelform vid namnet Måltipset tillgängligt. Måltipset är känt för att ha stora vinstpotter.

Att Måltipset har stora vinster beror på att det ofta blir avsatta pengar, tack vare att ingen får åtta rätt under en omgång i spelet. Eftersom själva vinsten aldrig går till den som får endast sju rätt, skickas det istället vidare till nästa spelomgång. Detta händer ofta i spelet och tack vare detta bildas stora jackpotter.

En av de största jackpotter registrerat var år 1994, då vinnaren av omgången gick hem med hela 24 271 713 kronor. Denna jackpott är ett rekord som håller även idag.

Måltipset

Spelet går ut på att man ska tippa vilka åtta av de 30 matcher som listas på spelkupongen för Måltipset av Svenska Spel, som kommer att ha flest mål.

Har man turen av att få fem rätt på spelkupongen för Måltipset, får man fyra gratisrader i vinst, men skulle det vara sex rätt eller uppåt får man penningvinster.

Kostnaden per rad i spelet är 2,50 och för att kunna lämna sin kupong hos sitt spelombud måste man minst spela med fyra rader. Om man registrerar sitt spel på en lördag, måste man även betala en kupongavgift på 3 kr till spelombudet.

För de som vill endast lämna in en rad och slippa betala en kupongavgift, är det bara att besöka Svenskaspel.se via nätet istället.

Måltipsets Jokerspel

Något som gör Måltipset unik är funktionen av ett Jokerspel. Spelet går ut på att man har en Jokerruta på sin tipskupong för Måltipset. Denna ruta kan man välja att kryssa i om man vill spela på joker, vilket innebär att man är med i en utlottning där själva kupongnumret man har, är ens lottnummer.

I spelet kan man välja att satsa antingen 10, 20 eller 30 kr. Beroende på den insats man lägger, kan man med ett Jokerspel vinna en maxvinst som ligger på antingen 10, 20 eller 30 miljoner kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *